top of page

Turizm Konutu, Tiny House Kiralama ve Hisseli parsel sahibi olmak hakkında seminer

13 Aralık 2023 tarihinde; Turizm Konutu, Tiny House Kiralama ve Hisseli parsel sahibi olmak hakkında bir seminer veriyoruz. Kooperatif üzerinden parsel satın alırken nelere dikkat etmeli? Şirket ve Kooperatif arasındaki benzerlikler ve farklar nelerdir? Butik turizm konaklama tesisleri hangi şartlarda kurulabilir? 3-4 adet tiny house kiralanabilmesi için hangi şartlar sağlanmalı?


https://biletino.com/tr/e-s1c/turizm-konutu-tiny-house-kiralama-ve-hisseli-parsel-sahibi-olmak-hakkinda-seminer/
https://biletino.com/tr/e-s1c/turizm-konutu-tiny-house-kiralama-ve-hisseli-parsel-sahibi-olmak-hakkinda-seminer/

Etkinlik Detayları

ONLINE SEMİNER 13.ARALIK.2023 saat 16.00 - 18.00 •Kooperatif üzerinden parsel hissesi satınalınması konusunun imar hukuku tarafından ele alınması. •Şirket veya kooperatif üzerinden parsel satınalmak benzerlikler/ farklılıklar nelerdir? •Butik turizm konaklama tesisleri hangi koşullarda kurulabilir? •Müstakil tinyhouse kiralamaları ve «turizm konutu» arasındaki benzerlikler ve farklılıklar Hisseli satışı yapılan tarım arazileri, kooperatif üzerinden parsel hissesi satın alınması işlemlerinin imar hukuku tarafından piyasada aktif mimarlık mesleğini devam ettiren yüksek mimar Pelin Düştegör tarafından ele alınacağı etkinliğe davetlisiniz. Kimler katılmalı? * Yatırımcılar, Tasarımcılar, Proje Geliştiriciler, Turizm işletmecileri

Sosyal medyada sıkça karşımıza çıkan satılık tiny house arsaları, kooperatif üzerinden arsa satışları, imarsız alanlar için hayal kurdurulan tiny house projelerine değinilerek, doğru ve yanlış yapılan yaklaşımlardan bahsedilecektir. Hisseli tarla alınıp yaşam kurulabilir mi? Hobi bahçeleri konusu ekoturizm ile yine gündemdeyken, eğrisi doğrusu nediri konuşacağımız oturuma tüm ilgilileri bekliyoruz.

68 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page