top of page

Tiny House Modellerimizi Gördünüz mü?

Casa Lokomotif'in tasarım tescilli 750kg altı ve üzeri tiny house modellerini gördünüz mü?

Bu sayfada modellerimizi tanıtmak istiyoruz. Mevcut koşullar içerisinde fiyat bilgisi veya ikinci el ürün için bizimle temas etmenizi rica ederiz.

Başlıyoruz:

750kg altı modeller

750 Modeli




750kg altı modellerimizin tümünde 2 yetişkin konaklayabilir. Binek araçlarla çekilir. O1 belgelidir. Ürün üzerinde 2 güneş paneli, 1 akü, 1 inverter, mutfak dolabı, duş ve tuvalet kabini yer alır. Minimum ağırlıkta geri dönüştürülebilir kaplamalar kullanılır. Bu sayede ürünün yaşam döngüsü içerisinde doğa dostu olması hedeflenir. Tasarımın tüm hakları tarafımıza aittir.


XS Modeli




CS Modeli



750 kg üzeri modellerimiz

Ruhsat ve kendine özel plakalı olarak noterde satışı yapılır. asgari 45 günde üretilir. Ödeme şekli %80 iş başlangıcı, %20 noterde ruhsat devri öncesi temin edilir. %100 geri dönüştürülebilir malzemeler kullanılarak üretilir. Çevre dostu üretim ve yaşam döngüsü olanağı sunar. Mevcut mevzuatlara göre yılda 1 kez muayeneye tabidir. Marin yaşam donanımları ile arsa ve şebekeden bağımsız (off grid) hale gelir. Doğada ev konforunu sağlar. İstediğiniz karavan parkı ve karavan alan kamping alanlarında park edebilirsiniz.

Pellini Modeli Tiny House

Pellini Loft Modeli Tiny House

Mutlu Modeli Loft Tiny House

Small Modeli Tiny House

Casa Original

Casa Little


45 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page