top of page

Tiny House Loft Dizaynlarımız

Tiny House Loft dizaynlarımız hakkında bilgi vermek isteriz. Bu konuda model ve fiyat bilgisi talebi sıklıkla gelmektedir. Bu sayede bir tüyo vererek başlayalım. Casa Lokomotif mobil küçük evler kullanım uzunluğu 8 metreye kadar asma katlı olarak üretilebilmektedir. Sayfamızın modeller sekmesinden sonu "loft" olan modelleri bu gözle inceleyebilirsiniz.




Loft RV Tiny House modelimizi mobilyasız olarak teslim etmekteyiz. Aracın toplam ağırlığı 3,5 tonu bulmaktadır.

Loft modeli uzun ürünlerle sık seyahat edilmesini tavsiye etmemekteyiz.


Statik Karavan - 3500 tiny house modelimiz çift loft katı olan 6m lik modelimizdir. Bu ürün de yine mobilyasız olarak teslim edilmektedir. Talep edilmesi halinde mobilyalar üretilip ayrıca nakliyesi yapılır. Mobilya ürünlerini yerlerine kullanıcısı yerleştirir.



Sizi yeni modelimiz 'Mutlu' modeli loft tiny house modelimiz ile tanıştırmak isteriz. 6 kişiye kadar konaklama kapasitesi sunan asma katlı bu modelimiz 2,20m x 7,00m ölçüleri ve maksimum iç hacim kullanımı ile tüm ürünlerden çok farklılaşıyor. Dolu ağırlığı ile seyahat edilmesi tavsiye edilmez. Arazide park halinde kullanımı tavsiye edilir. Tüm trafiğe çıkan araçlar gibi muayeneye tabidir. İhtiyaca yönelik sunulan marin yaşam paketi ile arsa bağımsız full off grid dediğimiz çevre dostu donanımla desteklendiğinde yani bu sistem araç üzerinde yerleştirildiğinde arazide herhangi bir altyapı ihtiyacına gereksinim olmamaktadır.








Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page