top of page

Tiny House Fiyatları? Tercih edilen bölgeler (Sapanca,Beykoz, Muğla, Şile, Polonezköy, Silivri, vb)?

Tiny House Fiyatları? Tercih edilen bölgeler (Sapanca, Beykoz, Muğla, Şile, Polonezköy, Silivri, vb)? Bu yazımızda tüm bu sorulara cevap vermek istiyoruz. Casa Lokomotif ürünlerinin fiyatları çok merak ediliyor. Bu bağlamda web sitesinde fiyatlarımıza, tiny house Casa Lokomotif nasıl üretiliyor sorusuna ve tüm modellerimize yer verdik.


Tiny House Casa Lokomotif gerektiğinde full off grid sistemle üretilir. Yani arsa bağımsız olarak üretilen mobil küçük evlerimiz ister Sapanca, ister Sakarya, ister de Şile'deki arsanıza park edilir. Arsanıza herhangi bir altyapı kurmanıza gerek kalmadan tüm donanımı araca yerleştirerek arsa bağımsız gerçekten mobil bir yaşam olanağı sunuyoruz.

Tekerlekli eviniz siz yokken de boş durmaz, güneşi depolar ve aküsünü doldurur. Güvenliğini de kasko ile sağlayabilir, cctv gps sistemi kurdurabilirsiniz.

Web sitemizde casalokomotif.com/modeller sayfasında 750kg altı ve 750kg üzeri ürünler, camper karavan modelleri ve karavan ev l tiny house on wheels modelleri başlangıç fiyatları ile sergilenmektedir.

Casalokomotif.com adresinde ise detaylarımızı, nasıl üretim yaptığımızı anlattık.

Modeller sekmesinin altında galeriden referanslarımızı izleyebilirsiniz.

instagram.com/casalokomotif hesabımızdan güncel paylaşımlarımızı takip edebilirsiniz.


Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page